+36 20 9820345

Rólunk

Információ cégünkről, szolgáltatásainkról

A KlímaKing 100% magyar magántulajdonban lévő vállalkozás.Több éves klímaszerelési tapasztalatból született meg a Klímaking.hu weboldal amely segítségével ön akár hétvégén, akár éjszaka, vagy éppen munkahelyéről kényelmesen és egyszerűen válogathat klíma és légtechnikai berendezéseink széles választékából. A tevékenységi terület elsősorban a Budapestre (Pest megyére) terjed ki, de ügyfeleink kérésére a fő régión kívül is végzünk megbízásokat.

A KlímaKing tevékenységi köre a klíma, klímaberendezés és légtechnika rendszerek I. osztályú minőségben való kivitelezése, illetve a már működő rendszerek, berendezések karbantartása, szervizelése, üzemeltetése.

Legfontosabb célunk a komfort és ipari klíma rendszerek területén ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtani. Ügyfeleink részére rendelkezésre áll továbbá folyamatosan bővülő raktárkészletünk, melynek megfelelően a vevői igényeket legtöbb esetben azonnal ki tudjuk elégíteni mind a klímaberendezés, mind a légtechnika alkatrészek vonatkozásában.

Üzleti filozófiánk alapvető pillére, hogy az általunk forgalmazott klíma és légtechnika termékek mellé teljes körű mérnöki szolgáltatást ajánlunk a tervezéstől a munka elvégzéséig.

Alkalmazottaink 8-10 éves, folyamatosan fejlődő szakmai tudással rendelkeznek, ami a fent felsorolt minőségi termékek forgalmazásával és a pontos szállítással együtt reményeink szerint a vevőink elégedettségét szolgálja.

Célunk, hogy Ön a legrövidebb idő alatt találjon rá arra a klímaberendezésre, ami megfelel:

  • a működési elvárásainak (működési elv, energiaosztály, teljesítmény)
  • a pénztárcájának
  • az egyedi igényeinek (garancia, desing)

Klímaértékesítőként tisztában vagyunk vele, hogy nehéz:

  • a megfelelő paraméterekkel rendelkező klíma kiválasztása
  • a számos klíma gyártó több száz terméke közti különbség felismerése
  • a titokzatos műszaki leírások helyes értelmezése
Reméljük hogy bemutatkozónk BIZALOMRA sarkalja berendezéseink és szakértelmünk iránt.

Szolgáltatásaink