+36 20 9820345

Szolgáltatásaink

Szerviz, karbantartás

Szerviz, karbantartás

Évente minimum egyszer el kell végezni, igen komoly mennyiségû villamos energiát takarít meg. A rendszeres karbantatás a klíma élettartamát öt-tíz évvel meghosszabbíthatja.

Ön is felelõs saját egészségéért, családjáért illetve munkatársaiért. Bízunk benne, hogy ismeri a klímák mûködését, elõnyét, illetve a karbantartással kapcsolatos kötelezettségeit. Ha esetleg nem tájékozott, tisztelettel felhívjuk figyelmét az alábbiakra. A karbantartás hiánya miatt elõfordulhat esetleg légúti betegség, allergia. A klímával kapcsolatosan a kezelési utasítás is felhívja a vásárló figyelmét a beltéri egységek tisztítására, karbantartására. A tiszta szûrt levegõ feltétele a tisztán tartás.

A klímák elindításakor feltétlenül minimum évente egyszer szükséges a rendszer tisztítása. Tiszta beltéri egység, tiszta levegõt keringet, továbbá a beépített tiszta szûrõk feladatuknak megfelelõen a levegõt szûrik, tisztítják. Az egészséget, a kellemes közérzetet szolgálja a berendezés.

A szezon befejezésekor a klímát értelemszerûen a használó leállítja. Szezon idõszakban bekapcsolja. Nem is figyel arra fel, mivel küllemre nem látszik, hogy a beltéri egységben milyen folyamatok indultak el, a megmaradt pára, víz és egyéb szennyezõ anyagok elkezdenek gombásodni, valamint a szûrõk megtelnek porral, anyagokkal.

A karbantartás lényege ennek tisztítása esetlegesen szûrõk cseréje, átmosása, valamint erre alkalmas és kifejlesztett spray alkalmazása fertõtlenítéssel.

Ajánlatos még a klíma élettartamának növelése érdekében és az energia megtakarítás miatt a kültéri egységet is karban tartani feltétlenül évente.